Frank de Boer, entrenador i exjugador professional holandès va dir el que és evident sobre el futbol i la seva evolució. En aquest cas, es referia com, any rere any evoluciona el joc, els sistemes tàctics, la manera de jugar, els jugadors i jugadores i el que comporta això amb la metodologia d’entrenament i el rol de l’entrenador/a.


En els darrers anys el futbol també ha evolucionat en l’àmbit de la comunicació digital. Tots els clubs de futbol, des dels professionals fins als clubs locals, de poble o barri més humils,han fet la transformació digital, actualitzant-se i comunicant-se amb el seu entorn i seguidors a les Xarxes Socials.


Des de somfutbol t’ajudem a revolucionar les Xarxes amb la creació de continguts digitals, gestionant els teus perfils a les principals plataformes i fent créixer la teva comunitat digital, sumat a la r-evolució somfutbol!


Create a website or blog at WordPress.com

A %d bloguers els agrada això: